Bestil WordPress opdateringsservice, daglig backup & support (10)

Pris 195,00 pr. måned

Med din bestilling af WordPress opdateringsservice, daglig backup & support (10), så sikrer vi at følgende sker hver måned:

  • 10 min. support pr. mail / telefon
  • Opdatering af WordPress
  • Opdatering af plugins (tilføjelser)
  • Opdatering af themet (designet)
  • Opdatering af oversættelser
  • Daglig backup af både filer og database
WordPress opdateringer - OKEIwebbureau

Support

Send os en mail eller ring, så snart du har brug for support. Vi kan hjælpe med alle spørgsmål og mindre opgaver på max 10 minutters varighed. Det betyder at spørgsmål og opgaver der tager længere tid end, hvad der er inkluderet i abonnementet, vil blive afregnet efter normale takster. Vi giver selvfølgelig besked, hvis tiden løber ud før opgaven er helt løst – så du kan forholde dig til situationen.

Kontrol

Hver eneste dag i måneden kontrollerer vi at den version af WordPress, som din hjemmeside og webshop kører på, er opdateret samt alle installerede tilføjelser. WordPress opdaterer typisk programmet 3-6 gange årligt, og tilføjelserne opdateres næsten hver måned. Har du f.eks. 10 tilføjelser installeret på din WordPress-løsning, så kan der sagtens komme omkring 100-120 opdateringer på et år.

Backups og rapporter

Vi sikrer dine data ved at lave daglige backups af din WordPress-løsning, som gemmes på eksternt medie. Vi gemmer 3 versioner af databasen og 1 version af alle filer.

Du vil få tilsendt en rapport hver måned, som viser hvad vi har opdateret.

Opdateringsservicen af WordPress og tilføjelserne minimerer risikoen markant for at blive hacket, og i kombination med backups så står du yderligere sikret.