Bestil WordPress opdateringsservice, backup, support (30) & SEO

Pris 795,00 pr. måned

Med din bestilling af WordPress opdateringsservice, backup, support (30) & SEO, så sikrer vi at følgende sker hver måned:

  • 30 min. SEO – søgemaskineoptimering
  • 30 min. support pr. mail / telefon
  • Opdatering af WordPress
  • Opdatering af plugins (tilføjelser)
  • Opdatering af themet (designet)
  • Opdatering af oversættelser
  • Daglig backup af både filer og database
WordPress opdateringer - OKEIwebbureau

SEO – søgemaskineoptimering

Få f.eks. hjælp til at få oprettet Google Analytics på hjemmesiden, gennemgå en side for mulige optimeringer, tilpasse billeder og titler, linkbuilding, tjekke hastighed og placeringer i søgeresultater. Vi kan hjælpe med alle spørgsmål og mindre opgaver på max 30 minutters varighed hver måned.

Support

Send os en mail elle ring, så snart du har brug for support. Vi kan hjælpe med alle spørgsmål og mindre opgaver på max 30 minutters varighed. Det betyder at spørgsmål og opgaver der tager længere tid end, hvad der er inkluderet i abonnementet, vil blive afregnet efter normale takster. Vi giver selvfølgelig besked, hvis tiden løber ud før opgaven er helt løst – så du kan forholde dig til situationen.

Kontrol

Hver eneste dag i måneden kontrollerer vi at den version af WordPress, som dit website og din webshop kører på, er opdateret samt alle installerede tilføjelser. WordPress opdaterer typisk programmet 3-6 gange årligt, og tilføjelserne opdateres næsten hver måned. Har du f.eks. 10 tilføjelser installeret på din WordPress-løsning, så kan der sagtens komme omkring 100-120 opdateringer på et år.

Backups og rapporter

Vi sikrer dine data ved at lave daglige backups af din WordPress-løsning, som gemmes på eksternt medie. Vi gemmer 7 versioner af databasen og 3 versioner af alle filer.

Du vil få tilsendt en rapport hver måned, som viser hvad vi har opdateret.

Opdateringsservicen af WordPress og tilføjelserne minimerer risikoen markant for at blive hacket, og i kombination med backups så står du yderligere sikret.